Jucătorul lui Elias Charalambous, făcut praf în direct! Un fost stelist nu s-a mai abţinut. Şi Gigi Becali l-a criticat dur

Gigi Becali l-a criticat dur pe unul dintre jucătorii lui Elias Charalambous, pentru prestația sa din ultima partidă. Un fost stelist a răbufnit la finalul meciului dintre Hermannstadt și FCSB, scor 2-0. Patronul roș-albaștrilor se declară nemulțumit de jocul echipei sale.

Unul dintre elevii lui Elias Charalambous a fost criticat de Basarab Panduru, pentru prestația slabă din partida contra celor de la Hermannstadt. Nici Gigi Becali nu s-a mai abținut și a declarat că este nemulțumit de ritmul echipei din noul sezon.

Gigi Becali a intervenit!

Fostul mijlocaș al Stelei, Panduru, a criticat dur jocul campioanei României. Acesta s-a amuzat când a analizat o fază din minutul 21.
Florin Tănase, folosit mijlocaș ofensiv, coborâse sub nivelul celor doi închizători și dădea pase de câțiva metri, în lateral și în spate.

„Tactica e făcută să nu dea gol. Mai bine decât Tănase joc și eu. Ce e asta? Vezi niște lucruri care nu sunt normale”, a declarat Basarab Panduru, conform gsp.ro.

FCSB a reușit totuși să marcheze din fază fixă la Sibiu, prin Ngezana, dar golul a fost anulat după analiza VAR. Roș-albaștrii nu au fost deloc periculoși contra celor de la Hermannstadt.
Becali este total nemulțumit de faptul că jucătorii se mișcă greu și nu pasează mai repede.

„Să joace în viteză. Să audă de la mine dacă nu aud de la staff. Să se miște pe teren. De asta sunt fotbaliști. Pe Lixandru l-am certat și a jucat în viteză, nu degeaba a fost printre cei mai buni. Ca să joci în viteză, trebuie mișcare în teren, să se miște coechipierii. Ei tehnică au. Să se miște pe teren. Să merg eu la antrenament să le zic să se miște?”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed