Tragedia momentului în fotbal! S-a stins din viaţă o adevărată legendă. A fost răpus de o boală cumplită

Tragedia momentului în fotbal! S-a stins din viaţă o adevărată legendă. A fost răpus de o boală cumplită. Este vorba despre un antrenor legendar care a marcat lumea fotbalului mondial.

Tragedie cumplită în fotbal. S-a stins din viaţă legendarul Sven Goran Eriksson. Acesta a decedat la vârsta de 76 de ani.

Tragedia momentului în fotbal!

Tragedia momentului în fotbal. Legendarul antrenor suedez suferea de cancer pancreatic și la începutul acestui an a dezvăluit că mai are de trăit cel mult un an. Suedezul a intrat în istoria fotbalului în 2001. Atunci, a devenit primul selecționer străin al naționalei Angliei. I-a antrenat pe David Beckham, Steven Gerrard, Wayne Rooney și Frank Lampard.

De-a lungul carierei sale, a condus echipe precum Benfica, Roma, Fiorentina, Sampdoria, Lazio, Manchester City, Leicester. A pregătit și naționalele Mexicului și Coastei de Fildeș.

Din cauza problemelor sale de sănătate a renunțat la funcția de director sportiv al clubului suedez Karlstad în februarie 2023. La scurt timp după ce a anunțat că mai are puțin de trăit, Eriksson și-a îndeplinit dorința de-o viață. A condus Liverpool Legends, echipă care a jucat într-un meci caritabil împotriva celor de la Ajax Legent, chiar pe Anfield în luna martie. Recent, Sven Goran Eriksson a transmis un mesaj ”sfâșietor” de adio.

”Am avut o viață bună. Cred că toți suntem speriați de ziua în care murim, dar viața este și despre moarte. Trebuie să înveți să o accepți așa cum este. Sperăm că la sfârșit oamenii vor spune, ‘Da, a fost un om bun’, dar nu toată lumea va spune asta.

 

Sper că vă veți aminti de mine ca pe un tip pozitiv, care a încercat să facă tot ce putea face. Să nu vă pară rău, zâmbiți. Mulțumesc pentru tot, antrenori, jucători, fani, a fost fantastic. Ai grijă de tine și ai grijă de viața ta. Și trăiește-o. La revedere!”, a spus suedezul în documentarul intitulat ”Sven”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed