Gigi Becali îl regretă pe Florinel Coman! Anunţ clar după înfrângerea cu Hermannstadt. De ce a plecat, de fapt, de la FCSB

FCSB a debutat cu stângul în noul sezon de Superliga! Campioana României a înregistrat doar trei victorii în cadrul primelor șapte etape și a ajuns pe penultimul loc în clasament, la egalitate de puncte (5) cu nou-promovata Gloria-Buzău.

Gigi Becali regretă lipsa de performanță a roș-albaștrilor, iar acest lucru se poate datora chiar despărțirii de Florinel Coman. Atacantul a fost transferat la Al-Gharafa, formație ce activează în campionatul din Qatar.

Regrete după eșecurile FCSB-ului!

Gigi Becali nu ar fi vrut să renunțe la serviciile internaționalului român. Consideră că FCSB nu mai este aceeași echipă fără Florinel Coman în vestiar.

„E posibil să fie cum ziceţi voi. Chiar nu ştiu. Eu nu-l dădeam pe Coman, dar am tot auzit că suntem puternici şi fără Coman, mulţi mi-au zis aşa, nu vreau să dau nume acum, că şi eu m-am luat după ei, dar văd că suntem prea slabi fără Coman.

Chiar nu mai ştiu ce să zic, că unii zic aşa, alţii zic altfel, eu m-am luat după ce ziceţi voi toţi şi chiar nu ştiu ce concluzie să mai trag. Staff-ul tehnic nu are nicio vină!”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Florinel Coman continuă șirul golurilor și în Qatar. Atacantul a reușit să înregistreze o dublă de senzație în tricoul arabilor. Datorită lui, Al Gharafa s-a impus cu 2-1 în partida cu Al-Rayyan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed