S-a aflat adevărul despre Răzvan Burleanu! Dezvăluirile care vor produce un scandal uriaş. Florin Prunea nu s-a mai abţinut

S-a aflat adevărul despre Răzvan Burleanu! Dezvăluirile care vor produce un scandal uriaş. Florin Prunea nu s-a mai abţinut. A dezvăluit motivele războiului dintre el şi şeful fotbalului românesc.

Răzvan Burleanu a fost dat de gol. S-au aflat culisele scandalului dintre şeful FRF şi Florin Prunea.

S-a aflat adevărul despre Răzvan Burleanu!

Florin Prunea a dezvăluit cum l-ar fi ajutat pe Răzvan Burleanu şi de unde a pornit scandalul dintre cei doi. Asta după ce a câştigat un proces cu FRF şi a trebuit să primească o sumă de bani. ”Repunerea în funcție… Eu eram cu Buleanu în relații foarte bune, rămăsesem. L-am trimis la Ionuț, la UEFA. Îl sun pe Lupescu: ”Bă, Ioane, te rog eu frumos, primește-l, mă, că-i un băiat tânăr. Ce te costă să-l primești? Încearcă să-l bagi la Michel (n.r. Platini)”. „Bine mă, hai să…”.

Și i-am pus în legătură și s-a dus la Lupescu. L-a băgat, au vorbit, l-a dus la Platini.
Platini, din prima mea zi, nu o să uit în viața mea: Florine, să te ferești de ăsta! Zic, da de ce? Zic, am relații normale cu el, bune.

”Băi, tu ține minte ce-ți spun eu: să te ferești de omul ăsta!” Băi, n-am știut ce se întâmplă. În fine, vine decizia. Să-mi dea 260.000 de dolari plus taxele, plus astea, să mă repună în funcție și mă cheamă la federație. Mă duc la federație. Eu, Bodescu, Chivorhian și colegul vostru, Vochin.

Toți, când m-au văzut pe acolo dădeau cu mine noroc. ”Colega, noroc, gata, când te întorci înapoi la treabă, colega”. Zic, băi, dar nu pot să plec de acolo (n.r. de la Poli Iași). Ăștia sunt la retogradare. Cum să-i las să se ducă în Divizia B, ați înnebunit?

Și ne retragem la Burleanu birou. ‘Domne, te rog frumos, să ne ajți și pe noi cu banii ăștia… să-i eșalonăm?’ Da, în cât timp vrei să-i eșalonăm? Nu-i problemă! În cât timp vrei? În 2 ani. Da, frate. Nu-i niciun fel de problemă! Ce mai ai cu mine? `Păi și… atâta am cu tine.` Bine!

Mă duc cu Chivorchian să facem actele în camera de vizavi. Aveam avion la 5 și jumătate, era ora vreo 3. Când văd că nu mai vine nimeni. Eu cu avocatul meu stăteam acolo. Și Dorin era du-te mă la Chivorchian, că pierd avionul, ești nebun la cap?

Se duce la Chivorchian. Dorine, că Răzvan e cu televiziunea… E cu televiziunile aici.
I-am zis: Actele sunt gata, dă să mă uit pe ele? Da, sunt gata. Mă uit pe ele, zic, e în regulă. Le semnez și le las acolo.

Peste două zile, când mă duc la biroul la mine, la club, o hârtie din partea federației. ”Vă somnăm că am termen de 24 de ore să vă prezentați la locul de muncă, conform hotărârii, bla, bla, bla, bla, bla”.

Și pun mâna pe telefon și-l sun pe Burleanu. Prima dată nu răspunde, dar îl sun încontinuu. Și răspunde. `Băi, dar ce-i cu asta? Ce se întâmplă? Ce înseamnă asta?` / `Că, știi că trebuie să te întorci aici… Nu e de la mine.` / `Adică ce nu e de la tine? Că e semnată de tine, de președinte, de tine și de Viorel, de Duru.`

`Păi, Florine, n-am ce să fac. Trebuie să te prezinti la muncă, dacă nu e o comisie discipliară care se va întruni și…` / `Băi, tu ești prost la cap, i-am zis. Nu ți-e rușine!? Băi, băiatule, am fost la tine în birou acum 48 de ore. Tu ești sănătos la cap? E hârtia semnată de mine acolo.` / `Păi, da, să vedem cum facem…`. Și după mă sună Viorel, Duru: ”Florine, pune-te în locul meu”. Duru, care eu fusesem șeful lui la licențieri…

„Nu te prezinti la muncă, o să vină comisia.” Ei, stați că vă dau eu comisie, nene, acum.
Le-am făcut hârtie să-mi băgați bani în cont în 48 de ore. Dacă nu, vă fac plângere penală la toți pentru nerespectarea hotărârii”, a povestit Prunea, conform iamsport.ro.

Nu s-a oprit aici. ”La două săptămâni, Comitet Executiv, alegeri pentru locul din Liga 1. Și am ieșit în Comitetul Executiv. Băi, ca să vezi ce tupeu la el. El zice: Fac un apel și eu aici față de dumneavoastră și la domnul Prunea să ne ajute cu reeșalonarea asta.

Și i-am zis în fața tuturor. ‘Băi, ție nu ți-e rușine, nesimțitule!? Am fost la tine în birou acum câteva zile și am semnat actele… Te-am lăsat doi ani. Nimic nu mai fac! Îmi dai banii în 48 de ore, moșule!’ Și i-am luat banii! 200 și ceva de mii. Păi era hotărâre. Cum e posibil așa ceva? Și de atunci am început eu, să zic așa, scandalul (n.r. cu Burleanu și FRF)…”, a mai povestit Florin Prunea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed