Avertisment pentru Elias Charalambous! Viitoarea adversară, în criză. Ce s-a întâmplat înaintea disputei din Europa League

LASK Linz a înregistrat eșec în cadrul duelului direct cu Austria Viena, scor 1-2, în campionatul Austriei! Thomas Darazs, antrenorul echipei, este nesigur pe capacitățile elevilor săi, cu patru zile înaintea manșei secunde cu elevii lui Elias Charalambous, din play-off-ul Europa League.

LASK Linz a ajuns la trei eșecuri consecutive în campionat, clasându-se, în prezent, pe locul zece în clasament. FCSB poate profita de moralul scăzut al rivalei, deși chiar și băieții lui Elias Charalambous au înregistrat două eșecuri la rând în competiția internă, cu Poli Iași (0-1) și FC Hermannstadt (0-2).

Avertisment pentru Elias Charalambous!

Returul dintre FCSB și LASK Linz are loc joi, 29 august, de la 21:30, pe Stadionul Steaua.

„Ne lasă un gust extrem de amar ceea ce s-a întâmplat. Obiectivul nostru era să întrerupem seria de rezultate negative. Am văzut mai multe lucruri pozitive decât negative în acest sezon. Dar rezultatele recente ne fac să simțim o anumită incertitudine.

Acum trebuie să lucrăm pentru a scăpa de această nesiguranță!”, a declarat Thomas Darazs, citat de site-ul oficial al lui LASK Linz.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed