Gigi Becali a trecut la ameninţări! Ce va face după meciul pierdut. Decizie disperată a latifundiarului din Pipera

FCSB vs. FC Hermannstadt s-a terminat 0-2! Gigi Becali a dat de pământ cu jucătorii lui Elias Charalambous, după ce echipa a înregistrat cea de-a doua înfrângere consecutivă, în Superliga.

Campioana României a ajuns, astfel, pe penultima poziție în clasament, cu doar cinci puncte acumulate, la egalitate cu nou-promovata Gloria Buzău. Becali nu s-a mai putut stăpâni.

Gigi Becali a trecut la ameninţări!

Omul cu banii de la FCSB și-a vărsat toți nervii pe Vlad Chiriceș, pe care și-ar fi dorit să-l poată înlocui în teren cu David Kiki.

„Până acum mă interesa numai un «iepure» (n.r. – campionatul). Prima cauză pentru care am pierdut azi a fost arbitrajul, am avut gol valabil anulat. A doua cauză e că n-avem valoare, ați văzut vreun jucător valoros în toată echipa?

Poate Lixandru s-a mai mișcat. Edjouma a mai avut două ocazii de a marca, dar cam atât. Niciun jucător nu are valoare și gata. L-am băgat pe Chiricheș… eu când văd că ajunge mingea la el am mari emoții, mi-e frică!

N-avem ce să facem, i-am zis lui MM (n.r. – Mihai Stoica) să jucăm fundaș central cu Kiki în locul lui Chiricheș, sau cu Lixandru. Mi-e frică cu Chiricheș! Trebuia să marcăm două goluri.

Panțîru a fost cel mai bun de pe teren. M-am uitat și eu puțin pe clasament, care-i nenorocirea? O să mă duc eu pe la echipă să urlu, că eu vreau mișcare pe teren. Noi de fapt avem valoare, am zis așa să râd puțin de ei, că se uită la ce declar.

Am avut mare încredere în Tavi (n.r. – Octavian Popescu). Că face… că drege, ne-am bazat pe el și Tănase. Tănase a dat numai mingea în spate, ce să facem? Am dat 1,3 milioane de euro pe un fotbalist (n.r. – Ștefănescu), care nici măcar nu e fotbalist! Fotbaliștii de genul lui joacă bine la echipele mici, dar când ajung la FCSB…”, a declarat, la DigiSport, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed