Liviu Ciobotariu face scandal! Şi-a făcut praf echipa după umilinţa cu CFR Cluj: ‘N-am avut atitudine’ + Avertisment pentru jucători

Liviu Ciobotariu face scandal! Şi-a făcut praf echipa după umilinţa cu CFR Cluj. FC Botoşani n-a avut nicio şansă în Gruia. A pierdut la scor de neprezentare, 0-3, şi nu a tras niciun şut pe poartă.

Liviu Ciobotariu s-a dezlănţuit la finalul meciului. Şi-a făcut praf echipa pentru atitudinea arătată pe teren.

Liviu Ciobotariu face scandal!

Liviu Ciobotariu era un car de nervi după 0-3 cu CFR Cluj. Echipa sa are două victorii şi 4 înfrângeri în acest start de Superliga. Poate avea din nou probleme cu retrogradarea dacă moldovenii nu se trezesc. „Nu doar defensiva a fost vulnerabilă. Le-am spus și jucătorilor în vestiar, vă spun și vouă, nu-i niciun secret. N-am avut spirit, atitudine, am fost temători. Nu știu de ce, nu înțeleg, e început de campionat, nu e finala pentru retrogradare sau titlu.

Nu ne-am demarcat între linii, am fost greoi. Trebuie să analizez bine ce s-a întâmplat, n-a fost ok. Ar trebui să învățăm din greșeli, n-ar trebui să ajungem unde am fost sezonul trecut”„, a spus antrenorul moldovenilor, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed