Vestea momentului pentru Elias Charalambous! S-a aflat chiar înaintea meciului. FCSB îşi joacă viitorul

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! S-a aflat chiar înaintea meciului. FCSB îşi joacă viitorul. pentru campioană urmează un meci crucial în play-off-ul de Europa League, cu cei de la Lask Link.

Adversara băieţilor lui Elias Charalambous a comis-o chiar înaintea manşei decisive. Nu merge deloc bine în campionat.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

Cei de la LASK Linz s-a încurcat în campionat, înainte de meciul decisiv pentru calificarea în Europa League, cu FCSB. Adversara roș-albaștrilor nu a reușit să obțină niciun punct, de pe terenul celor de la Austria Viena.

Partida dintre Austria Viena și LASK Linz a contat pentru etapa cu numărul 4 din campionatul Austriei. Au început însă foarte bine meciul cu Austria Viena și a deschis scorul în minutul 19, prin Ljubicic. Totuși, echipa din capitală a revenit rapid și a egalat prin Malone, în minutul 20.

Austria Viena a dominat partida, din perspectiva ocaziilor, și a dat lovitura în minutul 87, prin Fischer. Astfel, scorul final al duelului a fost de 2-1. După acest rezultat, LASK Linz se află pe locul al 10-lea în Bundesliga austriacă, cu doar 3 puncte obținute în primele 4 etape.

Pentru LASK urmează manșa retur a „dublei” cu FCSB, din play-off-ul Europa League. În tur, cele două formații au remizat, în Austria, scor 1-1. pentru FCSB urmează un meci important în Superliga. În această seară, de la ora 22.00, joacă în deplasare, contra celor de la Hermannstadt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed