Lovitură totală pentru Max Verstappen! Pilotul Red Bull Racing, învins la el acasă. Lando Norris nu i-a dat nicio şansă

Lovitură totală pentru Max Verstappen! Pilotul Red Bull Racing, învins la el acasă. Lando Norris nu i-a dat nicio şansă. Nebunie totală în Formula 1, chiar în cursa din Olanda, acolo unde triplul campion mondial a fost învins categoric.

Max Verstappen a terminat la peste 20 de secunde în spatele liderului Lando Norris. Britanicul a obţnut o victorie categorică.

Lovitură totală pentru Max Verstappen!

Pilotul britanic Lando Norris, de la McLaren Mercedes, a câştigat duminică, la Zandvoort, Marele Premiu al Olandei la Formula 1. Plecat din pole-position la Zandvoort, pilotul britanic Lando Norris, de la McLaren Mercedes, a fost constant în cursa olandeză. A mărit tot timpul distanţa care îl separa de campionul mondial en-titre, Max Verstappen.

S-a impus în a 15-a etapă din Campionatul Mondial de Formula 1. A reuşit totodată şi prima sa victorie cu plecare din pole-position. Pe locul secund s-a clasat olandezul Max Verstappen, de la Red Bull. Racing. Pe ultima poziţie a podiumului a venit monegascul Charles Leclerc, de la Ferrari, care a reuşit să reziste tuturor atacurilor încercate de Oscar Piastri, de la McLaren Mercedes.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed