Dennis Man are Italia la picioare! Anunţ de senzaţie după meciul cu AC Milan. Ce a spus Florin Prunea

Dennis Man are Italia la picioare după evoluțiile impresionante din primele două etape din Serie A. Fostul internațional, Florin Prunea a văzut golul și prestația jucătorului și are numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Dennis Man traversează cea mai bună perioadă din cariera sa, marcând în ambele etape din Serie A. Primul gol a fost împotriva Fiorentinei, iar cel de-al doilea, împotriva celor de la AC Milan. Florin Prunea a vorbit deschis despre evoluția impecabilă a tricolorului.

Dennis Man are Italia la picioare!

Internaționalul român a reușit al doilea gol la Parma în acest sezon. Acesta a punctat în minutul 2 al meciului cu AC Milan, scor 2-1, în etapa a doua din Serie A. Man a înscris pentru Parma și în prima etapă din Serie A, la remiza cu Fiorentina, scor 1-1.

Florin Prunea a văzut golul și prestația lui Man din meciul contra italienilor de la AC Milan și a rămas impresionat de extrema celor de la Parma. Este convins că românul poate ajunge curând la cel mai înalt nivel.

”Man mi se pare în momentul de față că este singurul jucător român care lasă senzația că poate să joace la un nivel extrem de înalt. Calitate din punct de vedere fizic, mi se pare un jucător complet”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

Nu s-a oprit aici. ”Avem trei jucători români titulari în Serie A. Nu este puțin. De Răzvan Marin spunea și Mircea Lucescu că îi place că aleargă foarte mult. Face o așa treabă bună.

Avem și lucruri bune, și probleme. Mihăilă a jucat și el bine, dar Man este la un nivel foarte înalt. Să nu se accidenteze”, a precizat Florin Prunea.

Dennis Man ar putea ajunge la Juventus sau AS Roma

Începutul de sezon foarte bun al lui Man i-ar putea aduce un transfer neașteptat.
Potrivit presei italiene, există două cluburi mari din Italia care ar putea trimite curând o ofertă. Acestea sunt Juventus și AS Roma. Despre ambele s-a mai scris în trecut și se știe că îl urmăresc atent pe Man.

De partea cealaltă, oficialii Parmei nu exclud să îl vândă, dar cer nu mai puțin de 15 milioane de euro în schimbul său.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed