Probleme mari pentru tricolorul lui Mircea Lucescu! A ajuns, de urgenţă, la spital. Urmează să fie operat

Mircea Lucescu se confruntă cu probleme chiar înaintea dublei cu Lituania și Kosovo. Noul selecționer al echipei naționale poate pierde unul dintre jucători, după ce acesta a suferit o accidentare gravă! Fotbalistul a ajuns la spital și este posibil să fie operat.

Veștile pentru Mircea Lucescu nu sunt foarte bune în ceea ce privește starea lui Ionuț Nedelcearu. Jucătorul a suferit o fractură nazală, iar perioada de recuperare pare să fie una destul de lungă în cazul în care va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Probleme mari pentru Mircea Lucescu!

Palermo a fost învinsă de Pisa, scor 0-2, în a doua etapă din Serie B. Tricolorul Ionuț Nedelcearu a început ca titular, dar a ieșit cu targa de pe teren, după ce s-a izbit frontal de un adversar.

Internaționalul român a fost protagonistul unui meci de coșmar, după ce și-a dat autogol în minutul patru. În repriza secundă, Nedelcearu s-a lovit violent cu Mehdi Leris, jucătorul celor de la Pisa.

Fundașul a fost scos cu targa de pe teren imediat și după transferat la spital. Veștile în cazul tricolorului, nu sunt cele mai fericite pentru selecționerul Lucescu. Ionuț Nedelcearu a suferit o fractură nazală și este posibil să suporte o intervenție chirurgicală, potrivit prosport.ro. Totuși, cei de la Palermo vor să amelioreze problemele fotbalistului și să amâne operație cât mai mult timp.

Această veste nu este îmbucurătoare pentru ”Il Luce”. Pentru echipele naționale, urmează meciurile din noua ediție a Nations League 2024/2025. România va înfrunta Kosovo, pe 6 septembrie, și Lituania, pe 9 septembrie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed