Laurenţiu Reghecampf, performanţă fabuloasă! Anamaria Prodan nu s-ar fi gândit. E aproape de lovitura carierei

Laurenţiu Reghecampf a reuşit o performanţă absolut fabuloasă! Anamaria Prodan, fosta soţie a antrenorului, nu s-ar fi gândit la aşa ceva. Reghe este foarte aproape de lovitura carierei.

Laurenţiu Reghecampf încearcă să-şi relanseze cariera în străinătate şi se pare că reuşeşte. Antrenorul român a reuşit un nou rezultat important în cupele europene.

Laurenţiu Reghecampf, performanţă fabuloasă!

Laurenţiu Reghecampf a reuşit să o bată cu 2-1 pe Rapid Viena, în turul 3 preliminar al Conference League. Neftchi Baku, formaţia antrenată de Reghe, este foarte aproape de play-off-ul competiţiei.

Trupa lui Reghe a deschis scorul în minutul 44 prin israelianul Atta Jaber şi a intrat în avantaj la cabine. Apoi, în minutul 60, azerii și-au dublat avantajul. Kenny Saief a profitat de o gafă în lanț a defensivei adverse și a trimis în poarta goală.

Antrenorul român a avut însă ghinion. La ultima fază, în al 5-lea minut al prelungirilor, Guido Burgstaller a redus din diferență, iar returul de pe 11 august, de la Viena, va fi unnul pe muchie de cuţit.

Câștigătoarea „dublei” Neftchi Baku – Rapid Viena va juca în play-off cu învingătoarea dintre Vaduz (Liechtenstein) și Konyaspor (Turcia).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed