Alexandru Mitriţă, la capătul răbdării! Cuvinte dure după înfrângerea cu Dinamo: ‘Atât am putut’ + Mesaj pentru Mircea Lucescu

Alexandru Mitriţă, la capătul răbdării! Cuvinte dure după înfrângerea cu Dinamo. CSU Craiova era neânvinsă după 6 etape din Superliga. A comis-o însă pe Arcul de Triumf şi a pierdut, scor 1-2.

Alexandru Mitriţă era extrem de supărat după înfrângerea cu Dinamo. CSU Craiova a avut şi doi oameni în plus pe teren, dar nu a putut nici măcar să egaleze.

Alexandru Mitriţă, la capătul răbdării!

„A fost un meci greu, pe un teren complicat. Ştiam că Dinamo e echipă bună. Cu doi oameni în minus am încercat să mergem peste ei. Atât am putut. E o înfrângere. Urmează cu Rapid acasă şi trebuie să câştigăm. Au fost două goluri pe greşelile noastre. Să mergem acasă, să analizăm şi să nu mai facem greşeli.

A fost un meci de război. Suntem supăraţi, dar mâine să o luăm de la capăt. Au echipă foarte bunî. Ştiu să joace fotbal, să învăţăm din greşeli”, a spus Alexandru Mitriţă, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Alexandru Mitriţă a avut un mesaj şi pentru noul selecţioner, Mircea Lucesscu. „Nu am vorbit cu nimeni de la naţională. Îmi doresc acest lucru, selecţionerul decide”, a mai spus Mitriţă, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed