Marius Şumudică îi dă afară pe toţi! Un nou jucător pe lista neagră. Fusese dat afară şi de la FCSB

Marius Şumudică îi dă afară pe toţi! Un nou jucător pe lista neagră. Fusese dat afară şi de la FCSB. Noul antrenor al celor de la Rapid vrea să scape de mai mulţi fotbalişti. Pe lângă Jayson Papeau și mijlocașul Răzvan Oaidă este pe lista de disponibilizări.

Marius Șumudică face curăţenie la Rapid. Asta după prima victorie a giuleștenilor în Superliga, pe terenul celor de la Poli Iași, scor 2-1.

Marius Şumudică îi dă afară pe toţi!

După Papeau, un alt fotbalist a intrat pe lista viitoarelor plecări. Este vorba de Răzvan Oaidă, care a fost integralist în victoria de la Iași. Marius Șumudică vrea să renunţe cât mai repede la jucător, conform gsp.ro.

Oaidă ajungea la Rapid în vara anului 2023, când venea liber de contract, după ce fusese dat afară de rivala FCSB. Fotbalistul mai are contract cu giuleștenii până în vara anului 2025.

Mijlocașul a fost unul dintre titularii incontestabili ai Rapidului în sezonul trecut. A strâns până acum 43 de meciuri, un gol și 3 pase decisive în tricoul giuleștenilor.

După plecarea lui Rrahmani, giuleștenii îl vor pe Gabriel Debeljuh, vârful celor de la Sepsi, conform sursei citate. „Am purtat într-adevăr o discuție cu Hadnagy, dar am pus deocamdată doar o întrebare. Am vrut să aflăm care e situația jucătorului și ce perspective ar fi pentru un eventual transfer.

Mai e mult până departe. Suntem momentan în faza de a culege informații, de a analiza. Debeljuh deține unele calități pe care le căutăm, altele îi lipsesc, dar vom vedea în zilele următoare”, a spus preşedintele giuleştenilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed