Dennis Man are Italia la picioare! A făcut spectacol cu cei de la AC Milan. Valentin Mihăilă, ratangiul meciului

Dennis Man are Italia la picioare! A făcut spectacol cu cei de la AC Milan. Valentin Mihăilă, ratangiul meciului. Nou promovata, Parma a învins-o pe AC Milan, scor 2-1, în etapa cu numărul 2 din Serie A.

Dennis Man a fost, din nou decisiv. A deschis scorul în minutul 2, după o fază la care a contribuit și Valentin Mihăilă.

Dennis Man are Italia la picioare!

Dacă Dennis Man a marcat din nou, Valentin Mihăilă a comis-o din nou. A avut o bară şi o ocazie uriaşă, de singur cu portarul. Le-a ratat, cu seninătate, pe ambele. Pulisic a profitat şi a reuşit să egaleze pentru milanezi.

Cancellieri, introdus pe teren în minutul 59, a adus victoria Parmei cu reușita din minutul 77. Astfel, parmegianii au obținut prima victorie a sezonului din Serie A. Ambele formații au început cu remize sezonul de Serie A. Revenită în prima ligă, Parma a deschis scorul cu Fiorentina, tot prin Dennis Man, dar jocul s-a terminat 1-1. AC Milan, în schimb, a fost condusă cu 2-0 de Torino, dar a marcat de două ori pe final și a obținut un punct.

În minutul 70, Fabio Pechia nu a mai suportat să vadă cum Mihăilă ratează pe bandă rulantă. L-a schimbat cu Del Prato. Şi Man a fost schimbat cinci minute mai târziu. A fost înlocuit cu Almqvist.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed