Lovitură totală pentru Radu Drăguşin! Tricolorul nu are nicio şansă la Tottenham. Mircea Lucescu trebuie să ştie

Lovitură totală pentru Radu Drăguşin! Tricolorul nu are nicio şansă la Tottenham. Mircea Lucescu trebuie să ştie. Al doilea meci din acest sezon de Premier League şi fundaşul român a fost tot rezervă neutilizată.

Radu Drăgușin a fost rezervă neutilizată în meciul dintre Tottenham și Everton, scor 4-0, din etapa secundă a Premier League.

Lovitură totală pentru Radu Drăguşin!

Radu Drăgușin ar fi putut intra pe teren în jurul minutului 40. Unul dintre concurenții săi pe post, Micky van de Ven, s-a accidentat și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Fundaşul român a fost trimis la încălzire, dar degeaba. Van de Ven a decis că poate continua partida, așa că australianul a fost de acord și l-a trimis înapoi pe Drăgușin pe bancă.

Din cauză că Drăgușin n-a intrat nici măcar în aceste condiții, măcar pe final, fanii lui Tottenham au răbufnit pe Twitter. L-au făcut praf pe antrenorul australian pentru decizia luată.

„N-a greșit Drăgușin, oare, că a venit aici? Poate un împrumut…”
„Săracul Drăgușin. Era gata să intre și n-a mai făcut-o deloc”
„Spuneți-mi un motiv pentru care Drăgușin nu e pe teren”
„Drăgușin e ca și plecat vara viitoare. Pun pariu că turbează de nervi”
„Tratamentul lui Ange asupra lui Drăgușin e atât de greșit. E chiar rușinos”
„Faptul că Drăgușin a refuzat-o pe Bayern ca să încălzească banca la Bayern trebuie să fie una dintre cele mai proaste decizii luate vreodată”
„Nu văd un motiv pentru care VDV încă e pe teren. Poate că e ok, dar de ce să riști când îl ai pe Drăgușin pe bancă?”, au fost doar câteva dintre reacţii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed