Marius Şumudică îi dă afară pe toţi! Jucătorii pe care nu îi mai vrea la Rapid. A întocmit lista neagră

Marius Şumudică îi dă afară pe toţi! Jucătorii pe care nu îi mai vrea la Rapid. A întocmit lista neagră. asta după prima victorie a giuleştenilor din noul sezon de Superliga, scor 2-1 cu Poli Iaşi.

Marius Şumudică e pe cai mari. A semnat cu Rapid şi a adus prima victorie echipei din noul sezon de Superliga.

Marius Şumudică îi dă afară pe toţi!

Marius Șumudică și-a făcut deja planul, pentru a-și întări lotul. Acum se gândește la modificările de care are nevoie, pentru a obține rezultatele dorite, conform digisport.ro. Șumudică este gata să renunțe la o serie de jucători, pentru a realiza mai multe transferuri în perioada de mercato.

Pe această listă neagră se afla Papeau, Blazek, Kait și Emmers. Ultimii doi constituie o problemă pentru „Șumi. Asta pentru că petrec mai mult timp accidentați, decât apți de joc. Sursa citată anterior a anunțat faptul că Papeau are o ofertă „pe masă”, din Qatar, în timp ce oficialii din Giulești îi pregătesc un împrumut lui Blazek. Acesta este unul dintre jucătorii care au ajuns la Rapid în această vară.

Tot în această vară, giuleștenii au mai renunțat și la: Albion Rrahmani (5 mil. euro – Sparta Praga), Ermal Krasniqi (2 mil. euro – Sparta Praga), Funsho Bamgboye (gratis – Harayspor), Alexandru Albu (gratis – Al-Hazem), Iulian Cristea (gratis – U Cluj), Ștefan Pănoiu (gratis- FC Botoșani), Damjan Djokovic (gratis – CFR Cluj)și Dragoș Grigore (gratis – Gloria Buzău).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed