Presiune uriaşă pe Costel Gâlcă! Anunţul venit înaintea meciului. Ce a spus Sorin Cârţu

Presiune uriaşă pe Costel Gâlcă! Anunţul venit înaintea meciului. S-a aflat ce a spus Sorin Cârţu înaintea duelului cu Dinamo care va avea loc în această seară, de la ora 22.00, pe Arcul de Triumf.

Costel Gâlcă a dus-o pe CSU Craiova pe primul loc în Superliga. Asta în ciuda unei noi ruşini suferite în Europa. A fost eliminat încă din turul 2 preliminar al Conference League de către cei de la Maribor.

Presiune uriaşă pe Costel Gâlcă!

Sorin Cârțu a remarcat un detaliu la echipa lui Costel Gâlcă. Un singur român din lotul celor de la CSU Craiova nu este și oltean, după transferul lui Alex Crețu în Arabia Saudită. Gâlcă are în lot 14 fotbaliști români, iar numai unul dintre ei nu este oltean. Este vorba despre David Lazar, portar născut în Oradea.

„E bună această oltenizare. Poate și situația asta poate să fie influențată de originea jucătorului, poate gândește altcumva pentru Universitatea Craiova. Craiova Maxima, dar și generația din 1991 a avut mulți olteni.

Oltenii sunt mai orgolioși, trăiesc într-un anumit fel diferența dintre victorie și înfrângere”, a spus Sorin Cârțu, conform fanatik.ro.

Sorin Cârțu are încredere în potențialul echipei. Spune că echipa lui Gâlcă poate termina fără înfrângere acest tur de campionat. „Vine un meci greu, e bine să se gândească la o invincibilitate care poate să dureze măcar până la partida cu FCSB din ultima etapă.

Am trecut de niște deplasări puternice, am ieșit chiar super din ele. Putem să facem același lucru și în deplasările următoare. Putem să ne gândim la invincibilitate până la sfârșitul turului fără niciun fel de problemă”, a mai spus Cârţu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed