Femeia celebră care i-a sucit minţile jucătorului! E cu 10 ani mai tânără şi l-a despărţit de soţie. Ce îi este interzis să facă / Foto

Femeia celebră care i-a sucit minţile jucătorului! E cu 10 ani mai tânără şi l-a despărţit de soţie. S-a aflat ce îi este interzis să facă. Chiar ea a dezvăluit ce probleme are după ce a semnat noul contract.

Femeia celebră se iubeşte cu Mats Hummels, în prezent liber de contract. Cei doi sunt împreună în ciuda diferenţei de vârstă, de 10 ani.

Femeia celebră care i-a sucit minţile jucătorului!

Mats Humels a fost căsătorit 7 ani cu Cathy Fischer, o actriță germană cu un an mai în vârstă decât el. Mariajul s-a încheiat în 2022. Cei doi au un băiat, pe Ludwig, născut în 2018. Apoi, i-a sucit minţile o tânără de doar 25 de ani.

În această vară, Hummels a rămas fără echipă. I-a expirat contractul cu Borussia Dortmund, iar acum își caută un nou angajament. Dacă în viața profesională este în stand-by, așteptând să pună semnătura pe un nou contract, viața lui amoroasă merge perfect.

Se iubește cu Nicola Cavanis, un model german în vârstă de doar 25 de ani. Femeia celebră lucrează pentru agenția de modă Munich Models și se bucură de o bază importantă de fani pe rețelele sociale. Pe Instagram o urmăresc 1,9 milioane de conturi.

Locul de muncă presupune mai multe interdicții pentru Nicola. A dezvăluit pentru tabloidul BILD că trebuie să primească acceptul pentru orice vizită la coafor și că îi este interzis să se tatueze. „Trebuie să mă coordonez cu ei, să văd dacă pot merge la coafor. Nu pot să merg în vacanță pur și simplu, trebuie ca ei să facă rezervările. De asemenea, nu am voie să mă tatuez”, a spus vedeta.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed