Costel Gâlcă rupe tăcerea! Anunţ de ultim moment înaintea meciului. Ce le-a transmis jucătorilor de la CSU Craiova

Echipa pregătită de Costel Gâlcă o întâlnește pe Dinamo, într-un duel de foc. Oltenii sunt neînvinși și sunt lideri în clasamentul Superligii. Tehnicianul le-a transmis elevilor săi că vor avea un meci dificil cu o echipă total diferită de cea care a fost în sezonul precedent.

CSU Craiova va da piept cu rivala Dinamo, sâmbătă, 24 august, de la ora 22:00. Partida se anunță una foarte interesantă, deoarece se vor întâlnii două echipe puternice. Vedeta lui Zeljko Kopic are tupeu! Ce a spus înaintea meciului cu CSU Craiova. Se-ncinge meciulCostel Gâlcă și-a pregătit elevii din toate punctele de vedere pentru acest duel.

Costel Gâlcă rupe tăcerea!

CSU Craiova este lider neînvins, după primele șase etape din Superliga, cu 14 puncte. În ultima etapă oltenii au câștigat cu 5-1 partida de acasă, cu Gloria Buzău.

Dinamo – CSU Craiova este derby-ul etapei a șaptea, deoarece se întâlnesc echipele cu cele mai multe goluri marcate în Superliga. 14 goluri Dinamo, respectiv 13 goluri marcate de CSU Craiova.

Înaintea partidei cu rivala din București, Gâlcă a transmis că va fi un meci greu, deoarece Dinamo este mult mai puternică față de sezonul trecut. De asemenea, antrenorul din Bănie s-a declarat încântat de prelungirea de contract a lui Alexandru Mitriță, care va mai rămâne încă patru ani.

„Va fi un meci cu o intensitate mare, sper ca cele mai bune decizii să le luăm noi. Dinamo arată altfel față de anul trecut, au luat jucători buni. Au multă mobilitate în joc, au multe soluții de la mijloc în sus, așa că trebuie să fim foarte atenți și să profităm de tot ce ni se oferă.

Momentan suntem pe primul loc, iar asta trebuie să ne dea încredere. Trebuie să performăm în fiecare meci, să avem cât mai multe realizări.

În fiecare meci trebuie să demonstrăm că merităm să stăm acolo sus. Prelungirea contractului lui Mitriță a fost o decizie foarte bună pentru noi și pentru el”, a spus Gâlcă la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed