Presiune uriaşă pe Costel Gâlcă! Anunţul venit chiar înaintea meciului. Cine va decide disputa cu Dinamo

CSU Craiova va da piept cu Dinamo, sâmbătă, de la ora 22:00, în etapa a șaptea din Superliga României! Oltenii sunt neînvinși în cadrul noului sezon 2024/2025 al competiției interne.

Gruparea lui Costel Gâlcă speră la o victorie, deși Dinamo a înregistrat un parcurs extrem de bun în noua stagiune. „Câinii” au pierdut doar în fața celor de la CFR Cluj, scor 2-3, iar de atunci au cinci meciuri consecutive fără înfrângere.

Cine va decide disputa cu Dinamo!

Gică Craioveanu își pune toate speranțele în Alexandru Mitriță.

Oltenii au început sezonul cu patru victorii și două remize, aflându-se, în prezent, în fruntea clasamentului competiției interne.

„Este un meci echilibrat, pentru că Dinamo a crescut foarte mult față de anii trecuți. Numai că noi suntem pe val, avem o echipă în formă și cel mai bun jucător din SuperLiga. Eu cred că Alex Mitriță va decide meciul.

Este important să nu pierzi, moralul este foarte, foarte bun și echipa arată foarte bine. Nu avem de ce să ne temem, nu se aștepta nimeni la începutul acesta de campionat. Am arătat foarte bine ca joc în foarte multe momente!”, a spus, potrivit Fanatik, Gică Craioveanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed