Max Verstappen, în alertă! Probleme mari pentru pilotul de la Red Bull Racing. Anunţul care va stârni un mare scandal

Max Verstappen, în alertă! Probleme mari pentru pilotul de la Red Bull Racing. Anunţul care va stârni un mare scandal. Triplul campion mondial şi-a pus echipa în gardă înaintea cursei din ţara natală.

Max Verstappen este extrem de supărat înaintea Marelui Premiu al Olandei din acest weekend.

Max Verstappen, în alertă!

Max Verstappen este extrem de nemulţumit de maşina care i s-a pus la dispoziţie de către Red Bull Racing. S-a plâns de performanța monopostului său. După primele antrenamente din Marele Premiu al Olandei triplul campion mondial are mari probleme. S-a clasat pe locul doi, în prima sesiune de antrenamente, și pe locul cinci în cea de-a doua.

Verstappen a transmis că monopostul său este mai lent decât celelalte. Speră ca lucrurile să se îmbunătățească până în ziua cursei de la Zandvoort, conform formula1.com.

„Suntem puțin cam lenți pe virajele scurte, puțin cam lenți și pe cele lungi, deci avem de muncă. În acest moment, nu am un răspuns clar despre cum să îmbunătățesc asta, dar vom analiza. Suntem doar puțin cam lenți, atât de simplu.

Suntem acolo unde am fost și în cursele trecute, nu este o surpriză. Vom încerca să facem mai mult duminică”, a declarat Max Verstappen, conform sursei citate. Pilotul olandez a fost la un pas de a-şi avaria maşina în primul antrenament. Atunci s-a răsucit şi a indus steagul galben.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed