Anunţul momentului despre Dennis Man! Italienii au făcut totul public înaintea meciului. Mircea Lucescu trebuie să ştie

Italienii au făcut anunțul momentului despre Dennis Man. Totul a fost făcut public chiar înaintea meciului cu Milan. Noul selecționer Mircea Lucescu trebuie să ştie tot ce se întâmplă cu tricolorii.

Dennis Man și Rafael Leao au fost numiți vedetele meciului Parma-Milan, care se va juca astăzi, de la ora 19:30. Internaționalul român traversează o perioadă foarte bună a carierei. Mircea Lucescu analizează atent fiecare jucător pe care îl va convoca la echipa națională.

Mircea Lucescu trebuie să știe!

Înainte de Parma – Milan, Dennis Man a fost așezat de renumita publicaţie sportivă Gazzetta dello Sport, lângă starul portughez Rafael Leao.
Dennis Man şi Rafael Leao au fost numiți „vedetele meciului” Parma – Milan, care se va disputa astăzi, de la ora 19:30.
”Parma-Milan. Ce debut a avut Man. Urmează confirmarea?”, a titrat Gazzetta dello Sport.

”Vedetele celor două echipe vor asigura spectacolul. Șansele ca Rafael Leao să marcheze primul gol al sezonului sunt în jur de 36%, în timp ce în cazul lui Dennis Man, care a marcat deja în meciul cu Fiorentina, scad la 26%”, a scris publicaţia italiană.

Man a deschis tabela de marcaj în minutul 22, al partidei Parma – Fiorentina 1-1. Biraghi a egalat în minutul 75. Fiorentina a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Pongracic din minutul 83.

Man e cu gândul la duelul „de foc” cu AC Milan!

Internaționalul Dennis Man e cu gândul la duelul cu AC Milan, după golul de senzaţie marcat împotriva celor de la Fiorentina.
Românul a marcat o „bijuterie” de gol în runda inaugurală din Serie A. Parma a remizat pe teren propriu în confruntarea cu Fiorentina.
Dennis Man a tras concluziile, după ce Parma a fost aproape de o victorie foarte mare în debutul sezonului. Nou-promovata din Serie A a condus-o pe Fiorentina, însă trupa din Florenţa a reuşit să egaleze în minutul 75.

Tricolorul a declarat că echipa sa a avut un joc foarte bun și este convins că Parma va face o figură frumoasă în acest sezon de Serie A. Acesta a transmis că se gândeşte la duelul cu AC Milan, din etapa viitoare.

„Cred că am făcut un meci mare, cu ocazii mari. Fotbalul este așa, dacă nu marchezi primești goluri. Trebuie să mergem înainte și să muncim, dar ne putem spune cuvântul în Serie A. Toată echipa a jucat bine, am muncit bine și ne gândim la Milan, trebuie să ne pregătim”, a declarat Dennis Man, conform parmalive.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed