Lovitură totală pentru Zeljko Kopic! Jucătorul este aproape de a pleca. Are oferte pe bandă rulantă

Zeljko Kopic ar putea rămâne fără un jucător important din lotul echipei pe care o pregătește! Fotbalistul are oferte pe bandă rulantă și este la un pas de a se despărții de Dinamo. Rămâne de văzut care va fi decizia finală a acestuia.

Zeljko Kopic poate rămâne fără Ahmed Bani, jucătorul care are oferte concrete din Cipru și Portugalia. Tatăl fotbalistului a declarat însă că fiul său iubește prea mult clubul Dinamo și nu ar putea să îl părăsească.

Lovitură totală pentru Zeljko Kopic!

Tatăl lui Ahmed Bani a dezvăluit că jucătorul are mai multe oferte din străinătate. Sportivul este dorit în Cipru și în Portugalia.

„Ahmed Bani are oferta pe masă de la AEK Larnaka și de la o echipă din Portugalia de primă ligă. Vrea să rămână la Dinamo. Iubește prea mult clubul acesta. Nu ar pleca vreodată în viața lui.

Sperăm să nu fie nevoit sa aleagă altă echipă de pe lista adevărată care a apărut în presă. E adevărat că-l vrea U Cluj, dar și FC Botoșani. Așteptăm oferta oficială din Portugalia, apoi decidem împreună.

Fără golul lui Bani, Dinamo poate era retrogradată. Să nu uităm ce a făcut cu Iași. A dat gol si cu U Cluj. Joacă mult cu sufletul”, a declarat tatăl lui Ahmed Bani, Mustafa Akram, pentru fanatik.ro.

Dinamo va întâlni în această seară de la ora 22:00, liderul CSU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed