Avertisment pentru Marius Șumudică! Ce a putut să spună Florin Prunea. Dezvăluirea care îi va irita pe cei de la Rapid

Marius Șumudică a fost avertizat! Fostul internațional Florin Prunea, a remarcat prestația impecabilă a portarului echipei giuleștene. Acesta a spus că cel mai bun lucru pe care l-a făcut fostul antrenor al Rapidului, a fost să îl aducă pe goalkeeper.

Benjamin Siegrist este portarul echipei antrenate de Marius Șumudică Acesta a fost adus la echipă în momentul în care Neil Lennon a preluat banca tehnică a giuleștenilor. Florin Prunea a făcut și o glumă pe seama fostului antrenor.

Marius Șumudică a fost avertizat!

Fostul internațional Florin Prunea a remarcat prestația portarului Benjamin Siegrist, din victoria cu Poli Iași, scor 2-1, în runda cu numărul șapte din Superliga. A fost prima victorie a Rapidului din acest sezon care a coincis și cu primul meci pentru Șumudică din postura de antrenor.

Golurile giuleștenilor au fost marcate de Alexandru Pașcanu și Rareș Pop. Ambii au marcat primele goluri în tricoul Rapidului. Pe final rapidiștii au avut de suferit, când doar inspirația lui Siegrist i-a salvat. Portarul adus de Lennon în această vară, i-a salvat d mai multe ori pe colegii săi prin intervențiile excelente. Nord-irlandezul spunea despre acesta că va deveni „cel mai bun portar din România”.

La finalul meciului, Florin Prunea a făcut și o glumă, spunând că cei de la Rapid ar trebui să îi facă lui Lennon o statuie, pentru faptul că l-a adus pe portar în Giulești.

„Rapid să îi facă statuie lui Lennon! A făcut și el ceva bun la Rapid. El l-a adus pe Siegrist, care i-a salvat în meciul ăsta”, a spus Florin Prunea, în direct la Digi Sport.

Giuleștenii se află pe locul șase în Superliga, cu opt puncte, după șapte etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed