Anunţul care va stârni un scandal uriaş! Ce a spus jucătorul dorit de Gigi Becali. Fanii lui Dinamo se vor enerva

Gigi Becali a recunoscut că îi place foarte mult de unul dintre jucătorii lui Dinamo. Deși ar fi luat la cunoștință declarațiile patronului FCSB, atacantul nu se gândește, momentan, la un transfer. Vrea să o ajute pe Dinamo în competiția internă.

Deși s-a bucurat enorm de spusele lui Becali, Hakim Abdallan, de la Dinamo, nu a fost sigur dacă interesul campioanei României la adresa sa a fost sau nu real.

Ce a spus jucătorul dorit de Gigi Becali?

Hakim Abdallah s-a bucurat de faptul că Becali s-a declarat fanul său.
În urmă cu o săptămână, latifundiarul din Pipera declara că Abdallah îndeplinește profilul atacantului puternic pe care vrea să îl aducă la FCSB.

„Din campionat n-am pe cine să aduc. Mie îmi place Abdallah, de la Dinamo. Eu vreau un atacant foarte puternic!”, spunea finanțatorul campioanei.

Atacantul a oferit o reacție cu privire la spusele patronului rivalei din Capitală. Se bucură că evoluțiile sale sunt observate de echipele puternice din Superliga, dar spune momentan că se gândește doar la ce are de făcut pe teren, în tricoul lui Dinamo.

„Nu am ştiut până să îmi spui tu, deşi auzisem nişte zvonuri, dar nu ştiam dacă sunt reale. Nu urmăresc media pentru că nu înţeleg, nu urmăresc ştirile la televizor, urmăresc strict în franceză.

Mă concentrez pe mine, să fiu din ce în ce mai bun în fiecare zi şi să evoluez. Mă concentrez pentru a avea performanţe cu echipa. Este întotdeauna bine atunci când oamenii se interesează de tine, dar mă concentrez la mine şi sunt atent la ceea ce pot să fac să evoluez în fiecare zi ca om, dar şi ca jucător.
Mă concentrez la munca mea, iar ce este în jur, bun sau rău, nu mă afectează. Anul trecut a fost unul dificil pentru mine!”, a spus Hakim Abdallah, conform sport.ro.

FCSB se va deplasa la Sibiu pentru următoarea partidă, unde va da piept cu Hermannstadt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed