Mutarea momentului în Formula 1! Rival important pentru Max Verstappen. Surpriza este uriaşă

Mutarea momentului în Formula 1! Rival important pentru Max Verstappen. Surpriza este uriaşă. Va fi un debut al unui nume istoric în Marele Circ. Totul se va întâmpla de anul viitor, din 2025.

Max Verstappen va fi uimit. Un nume cu rezonanţe istorice vine să se afirme în Formula 1. Este vorba despre Jack Doohan. Tatăl său a scris istorie în mondialul de motociclism.

Mutarea momentului în Formula 1!

Max Verstappen va avea un rival pe măsură. Jack Doohan a fost promovat la Alpine. Fiul marelui campion din mondialul de motociclism, Mick Doohan, va face echipă cu Pierre Gasly.

Jack Doohan va pilota pentru Alpine, din sezonul viitor. Australianul în vârstă de 21 de ani a fost promovat de oficialii echipei. Fiul marelui campion se afla în academia celor de la Alpine încă din 2022. Acesta a fost pregătit de inginerii echipei pentru debutul în Formula 1, bifând sesiuni de antrenamente libere în ultimele trei sezoane.

În sezonul trecut, Jack Doohan a pilotat în Formula 2. Australianul s-a clasat pe locul trei la general, bifând trei victorii. „Trebuie să muncesc mult pentru a fi pregătit. Voi da totul pentru a absorbi cât mai multă informație, astfel încât să fiu pregătit pentru această promovare.

Este excepțional de satisfăcător să devin primul absolvent al Academiei Alpine care obține locul în Formula 1 alături de această echipă. Le sunt extrem de recunoscător celor care m-au sprijinit pe parcursul călătoriei mele”, a transmis Jack Doohan, după ce a fost anunţat faptul că el va pilota pentru Alpine.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed