Cristi Săpunaru face anunţul nopţii! Dezvăluiri despre revenirea lui Marius Şumudică: ‘E cadoul nostru pentru el’ + Ce probleme are

Cristi Săpunaru face anunţul nopţii! Dezvăluiri despre revenirea lui Marius Şumudică. Cei de la Rapid au reuşit să obţină prima victorie a noului sezon de Superliga. Au învins, scor 2-1, în deplasare, pe Poli Iaşi.

Cristi Săpunaru era în culmea fericirii pentru victorie. A vorbit însă şi despre problemele cu accidentarea pe care le are.

Cristi Săpunaru face anunţul nopţii!

„Meci bun. Am avut ocazii de a închide meciul. Suntem fericiţi pentru cele trei puncte. M-am simţit bine ca titular. Îmi doresc să joc, fotbalul e viaţa mea. Am stat pe bancă la început, când n-am fost folosit. La un meci amical m-am accidentat. Din minutul 55 nu mai puteam să pun piciorul jos”, a spus Cristi Săpunaru, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Cristi Săpunaru e bucuros de revenirea lui Marius Şumudică la Rapid. „Mă bucur pentru Şumi A venit acasă. E cadoul nostru pentru el. E frustrant că n-am câştigat altfe meciuri până acum. A fost o vină comună. Sperăm să câştigăm şi la Craiova. Psihicul şi mentalitatea ni le-a schimbat.

Este fratele meu mai mare. Ne ştim de peste 20 de ani. Este visul nostru să fim aici. Cu Şumi cred că avem şanse mai mari să ne îndeplinim obiectivele”, a mai spus Săpunaru, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed