Pleacă Mircea Lucescu de la naţională?! Răzvan Burleanu, în alertă. Decizie şoc luată de către noul selecţioner

Pleacă Mircea Lucescu de la naţională?! Răzvan Burleanu, în alertă. Decizie şoc luată de către noul selecţioner. Sunt dezvăluiri absolut uluitoare despre noul selecţioner. Acesta ar plănui să nu stea mai mult pe banca echipei naţionale.

Mircea Lucescu ar fi luat o decizie uluitoare. Ar urma să demisioneze de la echipa naţională dacă rezultatele nu vor fi cele aşteptate în grupa de Liga Naţiunilor.

Pleacă Mircea Lucescu de la naţională?!

Totul depinde de parcursul României în Liga Națiunilor. Mai exact, ce se va întâmpla în următoarele trei luni. Dacă „tricolorii” nu vor câștiga grupa, ratând, astfel, posibilitatea unui parcurs secundar spre barajul de Mondial, dar și șansa unei trageri la sorți avantajoase pentru preliminariile CM, Mircea Lucescu ar fi decis la acest moment să pună în aplicare acest scenariu, conform prosport.ro.

România joacă în Liga Națiunilor 6 partide. Două în septembrie, două în octombrie și două în noiembrie. Practic, termină grupa cu Kosovo, Lituania și Cipru pe data de 19 noiembrie.

Dacă România nu va câștiga grupa de Liga Națiunilor, noul selecţioner le-ar fi spus unor apropiați că e tentat să își anunțe plecarea. Asta după data de 19 noiembrie, dar înaintea tragerii la sorți a grupelor de preliminarii pentru Mondial. Nu vrea să fie acuzat că renunță după ce a aflat adversarii din preliminarii.

De altfel, Lucescu a spus de la prezentarea oficială că a făcut tot ce i-a stat în putință ca să nu devină selecționerul României. Le-a spus mai multor apropiați că e foarte probabil să renunțe după Liga Națiunilor, motiv pentru care nici nu a mai adus în staff-ul naționalei un antrenor secund sau un analist din rândul celor cu care lucrase anterior la nivel de cluburi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed