Final incendiar în Moldova! S-a terminat Poli Iaşi-Rapid. Ce au făcut giuleştenii la revenirea lui Marius Şumudică

Final incendiar în Moldova! S-a terminat Poli Iaşi-Rapid. Ce au făcut giuleştenii la revenirea lui Marius Şumudică. A fost un meci dificil pentru rapidişti care au întâlnit o echipă care tocmai o bătuse pe campioana FCSB.

Noua echipă a lui Marius Şumudică a dominat prima repriză, dar fără mari ocazii de gol. Au marcat repede, în minutul 7, prin Burmaz. După 6 minute, reuşita a fost anulată pentru ofsaid de către VAR.

S-a terminat Poli Iaşi-Rapid

Apoi, pe finalul primei reprize, Paşcanu a deschis scorul. Asta după o gafă a apărării gazdelor. S-a făcut 2-0 după reuşita lui Rareş Pop din minutul 53. Totul părea că se va îndrepta spre prima victorie a celor de la Rapid cu Marius Şumudică pe bancă.

Moldovenii au redus din diferență în minutul 78, printr-un eurogol marcat de Gonçalo Teixeira. A fost un șut de excepție de la peste 25 de metri, la care Siegrist n-a mai găsit răspuns. Cei 8.375 de spectatori care au asistat la duelul din Copou, număr oficial, sperau într-o remontada. Scor final Poli Iaşi-Rapid 1-2 şi Marius Şumudică debutează cu o victorie în al doilea mandat la Rapid. A fost prima izbândă în acest sezon a giuleştenilor.

Poli Iași – Rapid, echipele de start

Poli Iași: Jesus Fernandez – Guilherme, Samayoa, Silva, Atanaskoski – Gouet – Gheorghiță, Bordeianu, M. Roman, V. Gheorghe – Kamberi
Rezerve: Ailenei, F. Ilie, Ispas, Ștefanovici, Itu, Miskovic, Carmo Teixeira, Goncalves, A. Ciobanu, A. Popa, Harrison
Antrenor: Tony

Rapid: Siegrist – Manea, Săpunaru, Pașcanu, Braun – Oaidă, Gojkovic – R. Pop, Papeau, Petrila – Burmaz
Rezerve: Aioani, Onea, Blazek, Borza, Iacob, El Sawy, Hasani, Micovschi, Jambor, Vulturar, Mendes, Ignat
Antrenor: Marius Șumudică

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed