SunRace, primul concurs de SUP din Romania revine în forţă după pandemie

SunRace, primul concurs de SUP din Romania revine in forta dupa pandemie. Cea de-a IX-a editie va avea loc sâmbătă, 20 August la plaja Expirat, din staţiunea Vama Veche.

Competitia de SUP aduce impreuna practicantii profesionisti si amatori care se intrec simultan dar in categorii diferite.

SunRace, primul concurs de SUP din România

Cursa pe mare foloseste la maxim aptitudinile iubitorilor de paddleboarding din cauza valurilor astfel ca cei mai buni vor fi cei care pe langa vaslit, vor stapani cel mai bine arta surfingului. Categoria de profesionisti aduce imoreuna mai multe cluburi de SUP din tara care se intrec pentru ridicarea nivelului de competitivitate la SUP in Romania, unii dintre ei participand deja la cupa mondiala in 2021. Categoria de amatori aduna practicanti cu diferite grade de experienta, este deschisa oricui si are ca scop distractia si conectarea comunitatii de pasionati ai acestui sport.

Atmosfera va fi intretinuta de Vlad Dobrescu (CTC) si in afara de spectacolul cursei, cei care nu participa sa pot delecta cu exponate de surf art de la Teofil Androne, un artist pasionat de surf ce si-a expus operele la diverse vernisaje din afara tarii, iar dupa concurs urmeaza o petrecere in clubul Expirat, un simbol al distractiei in Vama Veche.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed