Pleacă David Popovici din România?! Contractul campionului, aproape de final. Anunţul de ultim moment tocmai a venit

Pleacă David Popovici din România?! Contractul campionului, aproape de final. Anunţul de ultim moment tocmai a venit. Sportivul nostru tocmai a scris istorie la Jocurile Olimpice 2024.

David Popovici a reuşit să câştige două medalii la Jocurile Olimpice 2024. Aur la 200 de metri şi bronz la 100 de metri.

Pleacă David Popovici din România?!

David Popovici este sub contract cu CS Dinamo, dar înţelegerea expiră la finalul acestei luni. Şeful clubului a vorbit despre stadiul negocierilor cu sportivul. Ionuţ Popa spune că Popovici are oferte din străinătate. Este însă convins că va semna prelungirea înţelegerii cu cei de la Dinamo, conform gsp.ro.

„Încă nu a semnat, urmează. Este încă sub contract până la 31 august. De la 1 septembrie începe noul contract.

Are un staff, o echipă de avocați, încă studiază, însă termenii au fost agreați de ambele părți, inclusiv termenii financiari, e doar o formalitate de parafare a contractului.

Nu se pune problema să plece. David e dinamovist, la fel ca tatăl lui, suntem o familie. A fost împlinit de când a venit la Dinamo. A fost campion mondial, european, olimpic. Când ai o chimie și empatizezi cu un club care ți-a răspuns tuturor nevoilor, ar fi ciudat să mergi în altă parte… să faci ce?

Cunosc discuțiile despre posibilitatea ca David Popovici să meargă afară. Știm de universități care au fost interesate de el. Ei sunt o familie care se axează pe confidențialitate și nu aș vrea să intru în aceste detalii. Știu că a avut, are în continuare oferte, dar nu s-a pus niciodată problema să plece de la Dinamo. Sigur va continua aici”, a declarat preşedintele CS Dinamo, Ionuţ Popa.

David Popovici a semnat cu CS Dinamo în septembrie 2021. Atunci, a plecat de la CSA Steaua.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed