Scandal uriaş după meciul celor de la FCSB! PRO TV a trecut la ameninţări. Se va ajunge la tribunal

Scandal uriaș creat din cauza transmisiunilor ilegale. PRO TV depune plângere penală după meciul FCSB-ului cu LASK Linz din Europa League, pentru care postul din Pache Protopopescu deținea în exclusivitate drepturile de televizare.

În urma negocierilor purtate cu LASK Linz, PRO TV a achiziționat drepturile de televizare pentru meciul din primul tur cu FCSB.

Scandal uriaş după meciul celor de la FCSB!

Astfel că, șefii postului au decis ca meciul LASK Linz – FCSB să fie transmis pe platfirma lor de streaming VOYO, iar pentru a evita pirateriile, înaintea partidei, dar și pe timpul ei, au postat un mesaj de avertizare pentru cei care au de gând să transmită ilegal.

„Compania a decis să monitorizeze activ toate site-urile si conturile de social media care preiau ilegal partida și să întreprindă împotriva acestora toate măsurile legale necesare pentru protejarea drepturilor deținute”.

Doar că mulți nu au băgat în seamă acest lucru și au decis să transmită oricum meciul, iar acum șefii de la PRO TV au depus plângeri penale împotriva tuturor celor care au încălcat acest lucru.

„Reprezentanții companiei PRO TV SRL au întocmit și depun toate documentele necesare la Poliție în vederea deschiderii anchetelor penale, a identificării și aducerii în fața justiției a tuturor celor care au preluat ilegal meciul LASK Linz – FCSB sau au contribuit la distribuirea stream-urilor ilegale”, a transmis PRO TV, printr-un comunicat oficial.

Se va ajunge la tribunal

PRO TV cere și „despăgubiri financiare considerabile”, iar legea, pe lângă amenzi, mai prevede și pedepse cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

„Vizionarea stream-urilor ilegale poate părea inofensivă, dar dăunează întregii comunități sportive. Optând pentru canale legale, contribuim direct la dezvoltarea sportului, susținem performanța jucătorilor noștri preferați și ne asigurăm că experiența noastră este una de calitate.

De aceea este necesar ca suporterii să fie responsabili și să respecte regulile jocului pentru a sprijini progresul și integritatea sportului. Dedicarea lor în alegerea surselor legale pentru a se bucura în mod autentic de pasiunea comună pentru sport este, astfel, respectată”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed