Zeljko Kopic, în alertă! Dezvăluiri înaintea duelului cu Costel Gâlcă. Şi-a avertizat propria echipă

Zeljko Kopic în alertă înaintea meciului sold-out de sâmbătă cu oltenii lui Costel Gâlcă. Tehnicianul croat al câinilor a spus clar ce trebuie să facă jucătorii săi pentru a reuși o victorie.

Dinamo primește vizita oltenilor de la CSU Craiova, sâmbătă, pentru a marca etapa cu numărul 7 a Superligii. Meciul va avea loc pe Arcul de Triumf, de la ora 22:00.

Zeljko Kopic, în alertă! Dezvăluiri înaintea duelului cu Costel Gâlcă

Înaintea confruntării directe, Zeljko Kopic a susținut conferința de presă premergătoare, unde a mărturisit că are speranțe mari că echipa lui va lua cele 3 puncte.

Antrenorul croat își avertizează jucătorii să fie atenți la atacantul Craiovei, Alexandru Mitriță, care poate face o mare diferență în meci.

„E al doilea derby în cinci zile pentru noi, după cel cu Rpaid. Craiova este o echipă de calitate, e pe primul loc, îi respectăm, stim că au o calitate și depinde de noi ca în fata propriilor suporteri să fim foarte puternici mental, să jucam bine, să luptam și să luam cele trei puncte.

Noi analizăm toate meciurile. Și pentru mine nu e surprinzător că sunt atât de buni în acest sezon.

(Mitriță e principalul pericol pentru Dinamo? Cu siguranță este un jucător foarte periculos. Poate face diferența și trebuie să fim atenți la el.

Mă aşteptam la un start bun de sezon pentru Dinamo, am lucrat intens. Nu am demonstrat încă nimic, dar cred că suntem pe drumul cel bun. Îi simt pe jucători că sunt conectaţi, pentru moment cred că avem tot ce ne trebuie pentru a fi o echipă de calitate. Cred însă că putem creşte calitativ, că putem practica un fotbal mai bun„, a spus Kopic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed