Cristiano Bergodi nu renunţă! Anunţul care a uimit pe toată lumea: Ce l-a enervat pe italian la meciul cu Djurgardens

Cristiano Bergodi nu renunţă! Anunţul care a uimit pe toată lumea. S-a aflat ce l-a enervat pe italian la meciul cu Djurgardens, pierdut de Sepsi categoric, cu scorul de 1-3.

Sepsi e ca şi eliminată din turul 3 preliminat al Conference League, după ce a fost învinsă acasă categoric de suedezii de la Djurgardens. Totuşi, italianul Bergodi nu renunţă.

Cristiano Bergodi nu renunţă!

Sepsi – Djurgardens 1-3 în prima manşă a turului III preliminar din Conference League, iar aventura covăsnenilor în Europa pare terminată. Totuşi, Cristiano Bergodi spune că nu a renunţat la calificare şi crede că echipa sa trebuia să primească fault înainte ca suedezii să beneficieze de penalty-ul din care au deschis scorul.

Bergodi acuză un faul la Bogdan Mitrea și crede că totul „s-a rupt” din acel moment pentru echipa sa. „Un meci care a durat până în minutul 26, când au avut penalty. Acolo trebuia oprit jocul, am avut fault noi la Bogdan Mitrea, care era întins pe jos. Au fost 6-7 minute până am luat al doilea gol, a fost o debandadă. După am avut ocazia lui Rondon, când a dat cu capul din centrarea lui Dimitrov.

Am încercat să revenim și am dat un gol. Nu a fost un meci cu o diferență așa mare cum a fost rezultatul. Nu spun o prostie dacă spun că ar fi fost prea dur rezultatul dacă se termina 0-3. Ăsta a fost meciul, păcat. Mergem acolo să încercăm să câștigăm meciul, nu mai avem nimic de pierdut. M-a enervat arbitrul.

Nu m-au nemulțumit băieții, nu am ce să le reproșez. Au jucat cu o echipă foarte bună, care are un ritm bun. Mergem acolo să facem o minune. În fotbal se poate întâmpla orice”, a declarat Bergodi, conform Pro Arena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed