S-a decis viitorul tricolorului lui Mircea Lucescu! Jucătorul a plecat de la echipă. Unde îşi va continua cariera

Tricolorul lui Mircea Lucescu, a reușit să plece de la Atletico Madrid în perioada de mercato a verii. Jucătorul anunțase că vrea să facă acest lucru dinainte de EURO 2024, competiție unde România a scris istorie.

Noul selecționer, Mircea Lucescu, trebuie să știe tot ce se întâmplă cu jucătorii convocați. Tricolorul Horațiu Moldovan, care a evoluat la Atletico Madrid în sezonul precedent, a reușit să plece de la echipă, așa cum și-a dorit.

S-a decis viitorul tricolorului lui Mircea Lucescu!

După ce nu a prins niciun minut într-un meci oficial de când a ajuns la Atletico, Horațiu Moldovan, fostul portar al Rapidului a reușit să prindă un transfer în Italia. Atletico Madrid și Sassuolo au bătut palma pentru transferul goalkeeperului, dar existau anumite neînțelegeri între impresarii lui Moldovan, lucru care ținea mutarea pe loc.

Lucrurile s-au rezolvat între timp, iar presa italiană, a anunțat vineri dimineață că Horațiu Moldovan este noul portar al lui Sassuolo, conform tuttocagliari.net.

Gruparea italiană s-a înțeles și cu Monza pentru plecarea lui Stefano Turati. Moldovan îi va lua locul, ceea ce înseamnă că va fi noul titular din poarta „verdinegro”. Oficialii clubului din Italia vor plăti 300.000 de euro pentru împrumut. Vor încasa alte 700.000 de euro vara viitoare, când se va activa clauza obligatorie de cumpărare definitivă.

Horațiu Moldovan a plecat în ianuarie 2024 în Spania, unde a semnat cu Atletico Madrid. De atunci, portarul nu a bifat niciun minut în poarta ibericilor, motiv pentru care a decis să plece.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed