Ce se întâmplă, de fapt, cu vedeta lui Costel Gâlcă. Fotbalistul a fost dorit de Rapid. Este răsturnare totală de situaţie

Unul dintre jucătorii importanți pregătiți de Costel Gâlcă, la CSU Craiova, a fost dorit de Rapid. Antrenorul grupării din Bănie a transmis că nu are nicio problemă cu un eventual transfer al jucătorului.

Costel Gâlcă îl poate pierde pe Andrei Ivan dacă jucătorul va pleca la Rapid, așa cum s-a vehiculat în ultimul timp. Tehnicianul oltenilor este de acord cu un eventual transfer al atacantului, dacă CSU Craiova va încasa suma corectă.

Ce se întâmplă cu vedeta lui Costel Gâlcă!

Andrei Ivan se află pe picior de plecare de la CSU Craiova și s-a vorbit despre un eventual transfer al său la Rapid. Costel Gâlcă, antrenorul grupării din Bănie, a transmis că nu se împotrivește unei plecări a jucătorului dacă CSU Craiova va primi suma corectă în schimbul atacantului, adică aproximativ 1,3 milioane de euro.

Potrivit Transfermarkt, cota de piață a lui Andrei Ivan este de două milioane de euro.

”Ar fi bine și pentru Ivan să plece. Nu-și mai găsește locul acolo (n.r.- la CSU Craiova), nu-și mai găsește ritmul”, a transmis și Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

„Deocamdată nu este nimic concret, după cum ştiţi, în fotbal dacă se plăteşte o sumă corectă, poate să plece. El era un jucător care putea să plece şi ştiam asta de astă-vară. Mai vin jucători, eu ştiu că lumea este nerăbdătoare, dar trebuie să facem alegerile bune”, a spus tehnicianul oltenilor, Gâlcă, despre Andrei Ivan.

CSU Craiova a avut un debut de sezon excelent în Superliga. Trupa pregătită de Gâlcă, este lider în campionat, cu 14 puncte, după șase etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed