Situaţie fără ieşire pentru Anamaria Prodan! Ce este obligată să facă impresara. Va fi alături de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan obligată să îi țină partea fostului ei soț după ultimele decizii luate de Mihai Rotaru. Laurențiu Reghecampf refuză să plătească suma datorată clubului din Bănie, astfel că patronul a apelat în instanță.

După ce a lăsat banca tehnică goală, a celor de la CSU Craiova, pentru a semnat cu Al-Tai, tehnicianul a trebuit să dea oltenilor o sumă de 300 de mii de euro despăgubire.

Situaţie fără ieşire pentru Anamaria Prodan!

Lucru care nu s-a întâmplat, astfel că Mihai Rotaru a acționat în instanță.

Chiar dacă a avut câștig de cauza, patronul de la CSU Craiova nu a văzut niciun ban, iar acum a apelat din nou la autorități pentru a pune sechestru pe vila din Snagov, pe care o deține împreună cu Anamaria Prodan.

Acest lucru a făcut-o pe agentul FIFA să intervină și asigură că, deși va fi un proces lung, vila va rămâne în patrimoniul familiei sale.

„Se interpretează foarte mult și se scriu zeci de articole. Este firesc. Numele Prodan vinde. Este un proces care va dura. Nu se scoate la licitație mâine. Nu se împarte mâine. Este un proces mult mai complex. Toți avem avocați, care se ocupă de fiecare proces în parte.

De data asta trebuie sa fiu lângă Reghecampf. Cum sună asta, nu? Aiurea total. Glumesc. Trebuie să lupt pentru casa asta, căci este a copiilor mei. Și cu siguranță nu am să stau liniștită, așa cum stă Reghe. El nu mai are nimic de pierdut, căci a pierdut totul din toate punctele de vedere.

Dacă acest individ avea echilibru, respect, minte si educație nu ajungea în situația asta niciodată. Simplu, dacă Reghe avea puțină mândrie nu-și vindea familia, nu aștepta să i se pună sechestru pe averea copiilor lui.

Nu ne punea niciodată în în situația asta. Reghecampf s-a pierdut cu totul, a trădat și a vândut într-o secundă, ca Iuda, totul.

Principala lui calitate asta este trădarea. Și-a pierdut mândria, demnitatea, respectul și în fața societății și în fața familiei lui. Vă spun sincer și din tot sufletul, orice a fost, orice am făcut, acest suflet mic numit Reghecampf este de domeniul trecutului”, a spus, potrivit digisport.ro, Anamaria Prodan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed