Lovitură totală pentru Dan Şucu! Florin Călinescu l-a făcut praf. Greşeala uriaşă a patronului de la Rapid

Greşeala uriaşă a patronului de la Rapid. Dan Şucu a fost făcut praf de marele actor Florin Călinescu, care îl acuză că nu înțelege deloc fotbalul și trebuia să rămână doar la statutul de om de afaceri.

Dan Șucu a devenit patron la Rapid în anul 2022. Omul de afaceri deține 50% din acțiunile clubului, la fel ca și Victor Angelescu.

Lovitură totală pentru Dan Şucu!

Într-un interviu acordat în cadrul podcastului ”Tare de tot”, Florin Călinescu a vorbit despre abilitățile lui Dan Șucu de a patrona un club de fotbal.

În viziunea marelui actor, Șucu trebuia să rămână la afacerile lui cu mobilă, deoarece nu are o idee de fotbal, este doar un disperat, deoarece „echivalează rangul de om de afaceri cu investiția în fotbal”

”Să faci scaune, mese și balansoare și să nu înțelegi fobalul… Ia-ți, mă, pe unul care întelege fotbalul, măcar! Nu îți trebuie caracter de fotbal, trebuie să înțeleagă fotbalul. Când eram eu copil era baba-oarba, te luau, te legau, te învârteau, și-ți dădeau drumul. Erai amețiț, așa. Normal că are niște miloane care trebuie să se întoarcă de unde au plecat.

Mobila e China, ce dracu! Mi-am luat niște scaune, am căzut cu ele prin casă. Eu mă uit la el… deci e disperat. E disperat, că el echivalează rangul de om de afaceri cu investiția în fotbal… măcar Gigi e mai sincer: ‘eu centrez, eu dau cu capul, eu dau echipa’”, a spus actorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed