Dan Petrescu a făcut scandal! A distrus arbitrajul după meciul cu Pafos: ‘Mi s-a părut că era cipriot’ + De ce se teme de meciul retur

Dan Petrescu a făcut scandal! A distrus arbitrajul după meciul cu Pafos. CFR Cluj s-a impus cu 1-0, dar după eliminarea corectă a lui Deac a băgat autobuzul în poartă. Antrenorul ardelenilor şi-a ieşit din minţi.

Dan Petrescu a făcut praf arbitrajul din meciul cu Pafos. Spune că a tras cu ciprioţii, deşi eliminarea lui Ciprian Deac a fost corectă.

Dan Petrescu a făcut scandal!

„11 la 11 a fost echilibrat. Stăteam bine în teren. Mă îngrijorează. Mi s-a părut că arbitrul era cipriot. La noi acasă să fii aşa arbitrat. Au calitate foarte mare, dar am avut şi noroc. Fără noroc nu poţi câştiga. Am scos un rezultat mare. 

Ăştia au marcat 3-4 goluri, va fi foarte greu. Soluţiile nu sunt aşa multe. Mă gândesc la meciul cu Botoşani, apoi la retur”, a spus Dan Petrescu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Dan Petrescu susţine că şansele de calificare sunt egale, deşi are 1-0 după meciul tur. mai mult, Petrescu susţine că ciprioţii vor fi ajutaţi de arbitraj şi în meciul retur. „Sunt şanse egale. Acolo vor fi multe simulări, vor cere mult. Să ne apărăm bine şi să avem şi ocazii. Sper ca ambele echipe, şi noi, şi FCSB să meargă în grupe. Mai e meciul retur”, a mai spus antrenorul echipei din Gruia, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed