Austriecii sunt disperaţi! Anunţ de ultimă oră după meciul cu FCSB. Calificarea în grupe se decide în Ghencea

Austriecii au avut o reacție vehementă după fluierul de final al meciului tur din Europa League. Jurnaliștii din Austria au recunoscut că FCSB a dominat clar după eliminarea căpitanului de la LASK Linz.

FCSB egalează în Austria, scor 1-1, astfel că, calificarea în faza principală din Europa League se decide în returul de pe Ghencea.

Austriecii sunt disperaţi! Anunţ de ultimă oră după meciul cu FCSB

Scorul partidei a fost deschis de austrieci în minutul 34, prin Adil Taoui, iar cu câteva momente înaintea pauzei, minutul 45+2, David Miculescu a șutat perfect în poartă.

Jurnaliștii austrieci de la Kicker sunt de părere că startul partidei a fost perfect pentru LASK Linz, însă echipa a început să dea înapoi odată cu finalul primei reprize.

„LASK Linz a început bine meciul, iar Taoui a reușit să deschidă scorul. Cu toate acestea, un dezastru s-a produs în finalul primei reprize și a continuat și după pauză. Mai întâi a venit golul egalizator marcat de Miculescu, iar apoi căpitanul Robert Zulj s-a accidentat și a fost schimbat.

S-a văzut o schimbare în joc după acel moment. LASK nu a mai fost la fel de periculoasă, iar FCSB a controlat mai mult jocul”, a scris sursa menționată mai sus.

Meciul retur dintre FCSB și LASK Linz se va juca pe 29 august, de la ora 21:30, pe stadionul Steaua.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed