Scandal uriaş după decizia oamenilor lui Răzvan Burleanu! FRF le-a anulat dreptul de promovare celor de la Corvinul. Primarul şi-a ieşit din minţi

Scandal uriaş la Corvinul. Primarul Hunedoarei s-a dezlănțuit după ce Răzvan Burleanu le-a anulat dreptul de promovare în prima ligă a României. Acuze dure la adresa echipelor care au contestat.

FRF a anunțat că echipa din Hunedoara are drept de promovare în Superliga, iar la scurt timp după, 4 echipe au contestat decizia luată de oficialii Federației, astfel că dreptul grupării hunedorene de promovare a fost anulat.

Scandal uriaş după decizia oamenilor lui Răzvan Burleanu!

Csikszereda, FCU Craiova, FC Argeș și Voluntari au fost cele 4 echipe care au contestat decizia luată de Federația Română de Fotbal, iar Dan Bobouțanu, primarul Hunedoarei, le-a acuzat de ”rea-voință”.

Din punctul nostru de vedere, noi am îndeplinit toate procedurile legale, în mod corect, în termen legal. Dacă nu erau contestațiile, CEx lua act de departamentul juridic și aveam drept de promovare.

E clar că e o rea-voință a celor 4 cluburi. Se tem de prezența noastră acolo. E ceva tipic românesc. E frustrant pentru că echipa a reprezentat România în cupele europene. A adus 4 puncte țării la coeficient, peste Universitatea Craiova.

Nimeni nu se aștepta la așa ceva. E prima oară când se face o contestație. Din ce am discutat, nu se mai poate face nimic. Mai stăm ca un club de drept public încă un an. Se schimbă doar obiectivul nostru. Unul din două.

Vrem să le dăm peste nas celor 4 cluburi care și-au bătut joc de noi. OK, legal, dar și-au bătut joc de noi.

FRF a fost deschisă față de clubul nostru, dar nu se opune deciziei CEx. Ar fi urmat plângeri penale din partea celor care doar asta fac. Practic, ne-am făcut rău că am vrut să participăm în cupele europene”, a declarat, potrivit Golazo, Dan Bobouțanu, primarul Hunedoarei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed