Cristina Neagu, început perfect de sezon! CSM Bucureşti se îndreaptă spre un nou trofeu. Victorie în faţa rivalei

Cristina Neagu, început perfect de sezon! CSM Bucureşti se îndreaptă spre un nou trofeu. Victorie în faţa rivalei. Campioana şi Gloria Bistriţa vor juca finala Supercupei României. Asta după ce au eliminat joi, în semifinale, formaţiile Rapid Bucureşti, respectiv Dunărea Brăila.

În prima semifinală de joi, la Turneul Final Four de la Piteşti, Gloria Bistriţa a dispus de vicecampioana Rapid Bucureşti, scor 36-28 (16-16). În cea de-a doua, echipa Cristinei Neagu, CSM Bucureşti a învins Dunărea Brăila, cu 31-28 (18-15).

Cristina Neagu, început perfect de sezon!

În meciul CSM – Dunărea au fost şi momente tensionate. Au fost comentarii ale ambelor echipe la adresa unor decizii de arbitraj, în special după minutul 40. Atunci, campioana a fost egalată şi chiar condusă, 22-21 (min. 43).

Vineri, pentru locul 3, vor juca învinsele Rapid Bucureşti şi Dunărea Brăila. Pentru trofeu se vor duela CSM Bucureşti şi Gloria Bistriţa.

Finala Supercupei va fi prima confruntare a sezonului dintre CSM Bucureşti şi Gloria, care se vor duela nu doar în această competiţie, în Liga Naţională sau Cupa României. Se vor duela şi în Liga Campionilor, fiind în aceeaşi grupă, A.

Deţinătoarea Supercupei este campioana CSM Bucureşti, care a câştigat în 2023 al cincilea trofeu.

Turneul Final Four la masculin va avea loc tot la Piteşti, sâmbătă şi duminică. În semifinale se duelează Minaur Baia Mare – Potaissa Turda şi Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa, iar a doua zi vor avea loc finalele pentru locul 3, respectiv pentru trofeu. Dinamo Bucureşti a câştigat trofeul în 2023 pentru a şasea oară.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed