Surpriză uriaşă pentru campioană! Ce a primit Mihaela Cambei după medalia de la Jocurile Olimpice 2024. Decizie surpriză / Foto

Mihaela Cambei primește o surpriză de proporți din orașul său nataș. Sportiva noastră nu se aștepta la un asemenea gest din partea unor antreprenori din Onești. Au rămas impresionați de reușita de la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Mihaela Cambei a reușit să cucerească medalia de argint  la Jocurile Olimpice 2024 la categoria 49 de kg.

Ce a primit Mihaela Cambei după medalia de la Jocurile Olimpice 2024

Mihaela a fost recompensată cu 100.000 de euro de la statul român și un autoturism de lux de la magnatul Ion Țiriac.

Pe lângă aceste lucruri la sosirea în orașul său natal, Onești, sportiva a avut parte de o adevărată festivitate. A făcut turul oraşului într-o maşină de epocă, cu medalia de argint la gât, în timp ce era admirată și aplaudată de toți cetățenii.

Alături de Mihaela Cambei, în maşină au stat antrenorii săi, Cristina și Gheorghe Maftei.

Asta nu este tot, în semn de mulțumire și recunoștință pentru că a reprezentat România la JO 2024, și a obținut medalia de argint, patronii unui lanț de unoscut de cofee shop-uri din Oneşti i-au oferit un abonament nelimitat pentru orice cafea.

„Dragă Mihaela, n-am reușit ieri să te felicităm și să-ți urăm bine ai revenit acasă! Vrem să o facem începând de astăzi, în stilul nostru, oferindu-ți în dar, până la următoarea olimpiadă, ori de câte ori vei trece pragul uneia din locațiile BRU, un abonament, fără limită, pentru orice fel de cafea îți place și îți dă suficientă energie să ridici și mai multe kilograme și să te antrenezi pentru o medalie și mai strălucitoare!”, au transmis antreprenorii din Oneşti.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed