Vestea momentului pentru Dan Petrescu! Decizia luată de patronul Neluţu Varga. S-a aflat înaintea meciului

Jucătorii lui Dan Petrescu vor fi recompensați de Neluțu Varga dacă se vor califica în ”faza ligii” din UEFA Conference League. Tehnicianul echipei din Gruia se teme de jucătorul român legitimat la rivalii de la Pafos.

CFR Cluj va juca primul meci din dubla play-off-ului UEFA Conference League, joi seara, de la ora 20:30, în Gruia.

Vestea momentului pentru Dan Petrescu!

Jucătorii echipei din Cluj trebuie să treacă cu succes de Pafos și să se califice în ”faza ligii” din Conference League, iar patronul echipei a promis că îi va reconpensa.

Neluțu Varga le-a promis jucătorilor săi o primă de 250 de mii de euro, potrivit informațiilor furnizate de prosport.ro.

Conference League, Champions League și Europa League își vor schimba complet formatul cu acest sezon, nu vor mai exista grupe, iar fiecare echipă va disputa câte șase meciuri, cu șase adversari diferiți.

UEFA premiază echipele calificate în faza ligii cu suma de 2.95 milioane de euro.

Vlad Dragomir, ”parcă e brazilian”

Dan Petrescu a pus ochii pe românul legitimat la Pafos, Vlad Dragomir. Tehnicianul consideră că abilitățile jucătorului sunt foarte bune, și trebuie să facă parte din lotul echipei naționale.

”Eu cred că ar trebui selecționat, la ce am văzut în cele șase meciuri. E singurul jucător care nu e schimbat. Jairo, numărul 10, atacantul care e o legendă la ei, a mai fost schimbat, dar Vlad Dragomir, în niciun meci.

Joacă și mijlocaș central, și dreapta, și stânga, consistent, dă cu stângul, cu dreptul, cu capul. Mi se pare un jucător foarte bun pentru echipa națională. Nu sunt eu selecționer, dar pot să-i dau un sfat.

Sper să joace prost cu noi în ambele meciuri și să nu-l selecționeze, dar mie mi-a plăcut ce am văzut la el. Chiar am vorbit cu Cristi Dragotă (n.r. preparator fizic la CFR Cluj și la naționala României) și i-am zis: ‘Eu cred că ar trebui să-ți aduci aminte de acest jucător’.

Arată foarte bine. Parcă și el e tot brazilian, nu român, are o frizură așa mai… E un jucător foarte bun”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed