S-a decis viitorul tricolorului lui Mircea Lucescu! Echipa unde îşi continuă cariera. Anunţul momentului despre Horațiu Moldovan

Atletico Madrid s-a hotărât! Oficialii grupării din La Liga sunt pregătiți să renunțe la serviciile lui Horațiu Moldovan. Internaționalul român va fi împrumutat în Serie B.

Sassuolo a ajuns la un acord cu ibericii, pentru a materializa transferul portarului în vârstă de 26 de ani. Moldovan va continua sezonul alături de italieni, în contextul în care acesta nu a reușit, încă, să debuteze în Spania, deși a fost transferat de la Rapid în iarnă.

S-a decis viitorul lui Horațiu Moldovan!

În urma unor negocieri de durată, Sassulo și Atletico Madrid au căzut de comun acord în ceea ce privește transferul internaționalului român.

Horațiu Moldovan va fi transferat sub formă de împrumut, cu opțiune de prelungire de cumpărare definitivă în vara lui 2025, pentru o sumă totală de 1,2 milioane de euro.

Italienii vor achita, acum, suma de 500.000 de euro restul urmând a fi achitat la finalizarea transferului, potrivit GSP.

Salariul anual al portarului va ajunge până la 600.000 de euro, conform publicației CalcioMercato.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed