Decizie de ultimă oră a oamenilor lui Răzvan Burleanu! S-a decis soarta celor de la Corvinul. Este răsturnare totală de situaţie

Decizie de ultimă oră a oamenilor lui Răzvan Burleanu! S-a decis soarta celor de la Corvinul. Este răsturnare totală de situaţie. Deşi în primă instanţă hunedorenii au primit drept de promovare acest lucru s-a schimbat.

La o zi după ce FRF a anunțat că cei de la Corvinul au drept de promovare în Superliga, gruparea din Hunedoara a primit o veste total neașteptată. Oamenii lui Răzvan Burleanu au luat decizia total opusă.

Decizie de ultimă oră a oamenilor lui Răzvan Burleanu!

FRF a anulat dreptul celor de la Corvinul de a promova în Superliga. Mai multe echipe au depus contestaţie la decizia iniţială. Cei de la FCU Craiova, Csikszereda, FC Voluntari şi FC Argeș nu au fost de acord cu driblarea regulamentului. Competiţia a început deja.

Regulamentul este clar. Echipele nu îşi pot schimba forma de organizare în timpul competiţiei. Exact asta a vrut să facă echipa hunedoreană care a evoluat în cupele europene.

”Federația Română de Fotbal face următoarele precizări în ceea ce privește situația clubului Corvinul Hunedoara:

Corvinul a depus documentația necesară pentru schimbarea formei juridice. În urma analizei, Departamentul Juridic al FRF a emis un aviz favorabil, pe care l-a publicat pe site-ul oficial al federației la data de 16 august 2024, constatand indeplinirea cerintelor cu privire la documentația depusă.

În conformitate cu prevederile regulamentare aplicabile, mai multe cluburi din Liga 2 (FC U Craiova, FK Csikszereda, FC Voluntari, FC Argeș) au depus contestații cu privire la Avizul mai sus menționat. Având în vedere situația specială în care se regăsește clubul Corvinul, ca urmare a participării sale în competițiile europene, precum și din cauza imposibilității amânării mai multor jocuri ale acestuia din cadrul Ligii 2 (clubul având deja 3 meciuri amânate), Comitetul Executiv a constatat că, în ciuda faptului că actele prezentate de club sunt suficiente pentru a permite modificarea formei juridice, nu există un orizont de timp suficient pentru a se putea adopta o decizie ulterior soluționării respectivelor contestații în instanțele sportive.

Pentru toate cele de mai sus, Comitetul Executiv a decis respingerea cererii clubului”, se arată în comunicatul celor de la FRF, postat pe site-ul oficial.

Steaua București, CS Corvinul Hunedoara, CSM Slatina, CSC Șelimbăr, CS Afumați, CSC Dumbrăvița, Unirea Ungheni și CSM Focșani nu au drept de promovare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed