Gigi Becali se va enerva cumplit! Umilinţă totală la adresa şefului de la FCSB. L-au făcut praf

Gigi Becali se va enerva cumplit! Umilinţă totală la adresa şefului de la FCSB. L-au făcut praf. Înaintea disputei dintre campioană şi Lask Linz, austriecii l-au atacat dur pe latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a fost făcut praf de austrieci. Asta după ce şi presa din Cehia l-a atacat, înaintea dublei cu Sparta Praga din turul 3 preliminar de Champions League.

Gigi Becali se va enerva cumplit!

FCSB se află la un pas de grupele Europa League. O va întâlni pe LASK Linz în play-off. Prima manşă va avea loc în această seară, de la ora 20:00. Austriecii nu au omis conflictul cu Ministerul Apărării, dar nici descrierea lui Gigi Becali, patronul echipei, conform oe24.at.

„În spatele FCSB, o abreviere discretă, se află unul dintre cele mai interesante cluburi de fotbal din estul Europei. Numele de «Steaua București» a trebuit să fie schimbat, după pierderea unei lupte legale cu Ministerul Apărării.

Clubul deține recordul privind numărul de titluri, fiind un club internațional de top în anii 1980, parcurs încoronat cu o victorie în finala Ligii Campionilor, 2-0 cu Barcelona la penalty-uri. În ciuda puterii financiare a patronului Gigi Becali, FCSB nu a reușit să revină la gloria din trecut. Becali, care are cazier judiciar, nu are o poziție oficială în club, însă continuă să tragă sforile prin oameni loiali acestuia. Este omniprezent în media”, spune sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed