Soţia lui Dan Petrescu face senzaţie! Imagini fabuloase din raiul miliardarilor. Cu ce se ocupă partenera antrenorului / Foto

Partenera de viață a lui Dan Petrescu, mai tânăra ca niciodată! Soția antrenorului celor de la CFR Cluj radiază pe insula miliardarilor. Bruneta își documentează toate vacanțele în mediul online.

Fiind creatoare de conținut, dar și deținătoarea unei clinici de înfrumusețare, Adriana Petrescu surprinde cu noile sale apariții. A fost în vacanță, în Mykonos, alături de fiica lor Jennifer, care tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani.

Soţia lui Dan Petrescu face senzaţie!

Femeia a transmis un mesaj emoționant, prin intermediul rețelelor de socializare, cu ocazia onomasticii tinerei.

„La mulţi ani, iubirea mea! O aniversare de 16 ani plină de dragoste, bucurie și fericire iubitei mele fiice!! Fie ca toate visele tale să devină realitate!

Ești fata mea scumpă, iubirea mea, totul pentru mine! Sunt atât de binecuvântată să te am în viața mea! Te iubesc atât de mult!”, a scris Adriana Petrescu, pe Instagram.

„Nu mi-am făcut nicio operaţie estetică!”

La frumoasa vârsta de 46 de ani, Adriana Petrescu are un fizic de invidiat. Bruneta a recunoscut că nu a apelat niciodată la intervenții chirurgicale, ci că dedică extrem de mult timp efortului fizic.

„Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu.

Nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie. Într-o societate în care tot mai multe femei recurg la tratamente invazive de înfrumuseţare, eu continui să promovez frumuseţea naturală şi menţinerea acesteia prin metode non-invazive!”, a declarat Adriana Petrescu, pentru ProSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed