Vedeta lui Elias Charalambous are tupeu! Anunţ optimist înaintea meciului. FCSB îşi joacă viitorul

Vedeta lui Elias Charalambous are tupeu! Anunţ optimist înaintea meciului. FCSB îşi joacă viitorul în Europa League. În această seară, de la ora 20.00, are loc prima manşă din play-off, cu austriecii de la Lask Linz.

Vedeta lui Elias Charalambous nu se gândeşte la altă variantă în afara victoriei. A oferit chiar şi un pronostic.

Vedeta lui Elias Charalambous are tupeu!

Pentru a se califica în grupele Europa League, FCSB trebuie să treacă de austriecii de la LASK Linz. Înaintea manșei tur a dublei cu LASK, Alexandru Pantea a transmis că speră ca echipa sa să rezolve problema calificării încă din tur.

Fundașul celor de la FCSB a revenit pe teren. Asta după accidentarea suferită în luna februarie a acestui an. A fost o revenire cu ghinion în Superliga. Campioana a pierdut în fața celor de la Poli Iași, scor 0-1.

„E o bucurie mare. Am fost accidentat, nu mă așteptam să revin atât de repede, iar al doilea meci să fie în play-off-ul Europa League. Mă bucur că am revenit și mâine (n.r. azi) sper să facem o treabă cât mai bună.

Le mulțumesc tuturor care au fost lângă mine, colegi, staff, familie. M-au ajutat foarte mult, mă întrebau în fiecare zi cum mă simt, n-am ce să le reproșez. Pentru mine sunt importante toate meciurile. Am o vârstă fragedă, trebuie să demonstrez și mai am mult de jucat.

Noi i-am analizat destul de bine pe cei de la LASK Linz. Dacă punem în practică ce am pregătit, nu cred că vom avea probleme. Sper să câștigăm cu 1-0 sau 2-0″, a transmis Alexandru Pantea, conform PRO TV.

Alexandru Pantea este la FCSB din 2020 și are contract până în 2026. Până acum, a evoluat în 59 de meciuri pentru FCSB. Este cotat la 900.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed